Nieuws

Deze week: Google Drive, IT’ers te weinig, en Ivy Bridge

Deze week lanceerde Google de dienst Google Drive, een virtuele harde schijf op het internet. Gratis online opslag, het klinkt ons als muziek in de oren. In het artikel ‘Een eerste blik op Google Drive’ krijg je een blik op de rozengeur en manenschijn van deze dienst. De minder mooie kanten worden belicht in het artikel ‘Bezit Google je bestanden op Drive?’ Blijkt immers dat de gebruiksvoorwaarden van Google nogal nadelig zijn voor de gebruiker.

Voorts schreven we deze week over 9.300 IT-vacatures die maar niet ingevuld geraken. Technologiesectorfederatie Agoria luidt alarm en roept meer mensen op om voor IT te kiezen.

Nog een artikel dat de moeite waard was deze week gaat over navigatietoestellen. Nu steeds meer mensen een smartphone hebben met gps, zijn aparte navigatietoestellen misschien overbodig. Heeft het dus nog zin om een gps-toestel te kopen?

Voor de liefhebbers van pc-onderdelen hebben we ook nog een leuke: een review van de nieuwe 22nm-Intelchip. De nieuwe Ivy Bridge-processors zijn een evolutie naar betere efficiëntie, en dat uit zich in een beperkte prestatiesprong. Het lage verbruik is indrukwekkend gezien de prestaties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business