Nieuws

Deze week: Telenets nieuwe Digimenu en gênante toestanden op Facebook

Van 25 april tot eind mei 2012 krijgt het Digimenu van de Telenet HD Digibox en Digicorder een make-over. Telenet belooft dat het een hele verbetering wordt.

Een van de oprichters van Apple is erg lovend over Windows Phone. Hij ziet het toestel eerder als een vriend, niet als een stuk gereedschap. Hij voegde daar nog wel aan toe dat de iPhone de aller-aller-allerbeste telefoon vindt. Kwestie van het toch niet al te bont te maken.

Het zal misschien verbazen, maar de iPad is niet de enige tabletcomputer. Er zijn er nog andere en ze blijken nog bruikbaar ook. We testen er zes om te zien welke er deugen en welke niet.

Het is behoorlijk gênant als je vrienden zien dat je de beautytips van Kim Kardashian leest of een meer dan gezonde interesse in Jennifer Lopez aan de dag legt. Bovendien verklappen een heleboel Facebookapps je vreemde voorkeuren aan al je vrienden. Vrees niet, want deze handleiding legt uit hoe je je sensatiezucht op Facebook geheim houdt.

Microsoft Live Essentials Movie Maker verdwijnt. Niet het product, maar de naam. De softwarereus uit Redmond heeft ontdekt dat heel wat producten veel te lange en verwarrende namen hebben. En dus gaan ze een uniform en duidelijk naambeleid voeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business