Pussy Malone en de veedieven uit de ruimte

In de categorie bizarre apps met bizarre titels, presenteren wij je Pussy Malone. Je speelt een kat in een ruimteschip die koeien moet beschermen tegen aliens.

Pussy Malone is opgetrokken uit handgetekende achtergronden die ingekleurd zijn met waterverf. Je tegenstanders, de aliens, zijn bizarre figuren die uit karton zijn geknipt en op de achtergrond geplakt. Ze rollen van boven naar beneden over je scherm en de bedoeling is dat jij ze neerschiet.

[related_article id="161563"]

Het schip waarmee je dat doet beweegt zich van links naar rechts als je je toestel kantelt. Wapens worden automatisch afgevuurd, waardoor het afmaken van spekmonsters en ham-aliens niet al te moeilijk is. Toch is de game uitdagend, want als je ook maar één alien doorlaat, dan is het over met de pret. Voor elke alien die je neerschiet krijg je munten of koeienkoppen. Verzamel tien koeien om een nieuwe wereld vrij te spelen.

Pussy Malone is tijdelijk gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad. Voor de Android-versie betaal je 0,76 euro

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business