iTV Show 2: geheugensteuntje voor serieverslaafden

Als je veel tv-series volgt, mis je wel eens een aflevering. Met iTV Shows 2 is dat verleden tijd. De app houdt je vorderingen bij.

Als je iTV Shows 2 voor het eerst opent, voeg je al je favoriete series toe. De indrukwekkende database bevat duizenden shows, waaronder zelfs een hoop obscure anime. Heb je al je series toegevoegd, dan kun je  de afleveringen die je het laatst gezien hebt afvinken. De app vraagt je vervolgens of je alle eerdere afleveringen als gezien wilt aanmerken, waarop je vanaf dat moment je lijst kunt gaan bijhouden. Met de “To Watch” feature kun je kijken wat er deze week, volgende week en volgende maand komt. Bij “To Be Announced” bij welke shows nog een release date van het nieuwe seizoen ontbreekt en bijhouden welke series afgelopen zijn.

Nieuwe series ontdekken? Dan kan met een druk op de “Genius” knop. Helaas werkt deze functie niet echt goed. Met slechts een paar series was de lijst met aanraders redelijk adequaat, maar zodra we meer series in verschillende genres toevoegden, veranderde de lijst niet. iTV Shows 2 is goed georganiseerd en de interface is intuïtief en prettig om te zien. € 2,39 is echter wel wat een de hoge kant voor een app als dit, maar als je veel series volgt is het wel degelijk de moeite waard.

[related_article id=”161563″]

iTV Shows 2 is bechikbaar voor de iPhone en iPod Touch en de iPad. De app kost 2,39 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business