Nieuws

Deze week: Review Galaxy SIII en Windows 8

ZDNet heeft als eerste een Samsung Galaxy SIII in handen gekregen. En we hebben het toestel getest. Het blijkt nog een verdomd goed toestel te zijn ook.

De opstarttijd van Windows 8 is zo kort dat er nauwelijks tijd is om in de Veilige Modus te geraken. Microsoft sleutelde daarom flink aan de bootcyclus.

The Pirate Bay heeft een nieuw IP-adres dat nog niet geblokkeerd is door een Belgische of Nederlandse rechter.

Microsoft voert “een experiment in open zoeken”, een combinatie van zoekmachine, ontdekking en sociaal netwerk. Het nieuwe sociale netwerk van de softwarereus heeft So.cl en is niet bedoeld als alternatief voor Facebook of Google+.

ZDNet volgde een debat met streaming- en muziekbonzen en schreef ijverig de meest opmerkelijke uitspraken op. “Streaming is iTunes aan het kannibaliseren” en meer van dat leuks.
 

Apple heeft de garantievoorwaarden voor Nederland uitgebreid en verlengd. Onder lichte dwang van consumentenverenigingen.

Een hooggeplaatste directeur van softwarebedrijf SAP haalt de WTF-prijs van deze week binnen. Hij werd betrapt op een grootschalige LEGO-zwendel met vervalste barcodes, waarna hij het speelgoed met grote winst op eBay verkocht.

deze weekinternetnieuwsweekoverzichtzdnet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals