Calendr: uitgebreide agenda

De iPhone heeft natuurlijk zijn eigen agenda-app maar soms wil je gewoon net even iets meer. De app Calendr is dan een goede keuze.

Zodra je de app opstart, krijg je een mooie en frisse interface te zien. Bovenaan het scherm zie je hoeveel agenda’s er momenteel getoond worden. Met een klein knopje in de linker bovenhoek kan je tussen je agenda’s switchen. In de menubalk beneden heb je drie mogelijkheden om je agenda te bekijken: per maand, dag of week. Ook kun je de huidige dag bekijken of zoeken naar een bepaald evenement. Een nieuwe afspraak noteren doe je door op het “+” icoon in de rechter bovenhoek te tikken.

Het maand- en weekoverzicht zijn vrij standaard. Bij het dagoverzicht wordt je scherm in tweeën gedeeld: aan de linkerkant krijg je het standaard dagoverzicht te zien en rechts kan je met een schuifbalk bepalen naar welk gedeelte van de dag je wilt kijken.

[related_article id=”158256″]

Voeg je een nieuw evenement toe en wil je daar een dag en tijd aan verbinden, dan gebruikt Calendr daar de zogenaamde “Quick Pop” methode voor: Wil je de datum of tijd veranderen, dan tik je daarop en hou je je vinger op het scherm. Nu krijg je een nieuw scherm met een schuifbalk waarmee je de tijd of datum kunt vastzetten.

Calendr is erg makkelijk in gebruik. Bovendien kan je de app ook perfect met één hand bedienen, ideaal voor drukke mensen. En als je de kalenderfunctie van Exchange, Google, of iCloud al gebruikt, kun je die gewoon synchroniseren met Calendr.

Calendr is beschikbaar voor de iPhone, iPod Touch en iPad en kost 2,39 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business