Dankzij Google en de Deense speelgoedfabrikant Lego kun je nu ook in de browser Chrome met de vertrouwde blokjes spelen. Aanleiding voor de actie is de vijftigste verjaardag van de lancering van Lego in Australië. Chrome-gebruikers kunnen dat vieren door een stukje virtuele grond in Australië te claimen en er met Lego-blokjes iets te bouwen. […]


Dankzij Google en de Deense speelgoedfabrikant Lego kun je nu ook in de browser Chrome met de vertrouwde blokjes spelen.

Aanleiding voor de actie is de vijftigste verjaardag van de lancering van Lego in Australië. Chrome-gebruikers kunnen dat vieren door een stukje virtuele grond in Australië te claimen en er met Lego-blokjes iets te bouwen. Dankzij de nieuwste webtechnologiën kun je op de website Build with Chrome direct beginnen met het bouwen van je 3D-Legomodel. 


Wel even opletten want eens je op Publish-knop klikt kun je je creatie niet meer aanpassen of verwijderen. Ben je tevreden met het resultaat dan kun je het delen met je vrienden via Google+. Wie niet zo creatief is kan ook gewoon de bouwwerken van andere Chrome-gebruikers bekijken.