Nieuws

Kattenfoto’s op je smartphone

We gaan er voor het gemak maar even vanuit dat iedereen inmiddels bekend is met LOLcats. Zo niet, dan mag je nu je iPhone inleveren en je internetabonnement opheffen. Foei! ICHC is een blog dat al jarenlang foto’s van katten (en andere huisdieren) voorziet van grappige onderschriften.

Deze onderschriften worden getypt in LOLspeak, met ontbrekende klinkers en incorrecte spelling… net als een tiener die een sms-bericht verstuurt, dus.

I Can Has Cheezburger brengt al je favoriete LOL’s samen in één applicatie. Je kunt al je favorieten LOLcats (of LOLdogs of LOLcelebs) bekijken en naast de foto’s is er ook een aantal videoclips beschikbaar, net als op de website.

[related_article id=”161563″]

Kom je een écht grappige LOLcat tegen, dan deel je deze via Twitter, Facebook of e-mail met je LOLvrienden. Wat nog ontbreekt, is de mogelijkheid afbeeldingen op te slaan in de camerarol (al kun je natuurlijk altijd een schermafdruk maken) en om favorieten binnen de applicatie aan te merken.

De applicatie zelf kan ook wel wat polijst gebruiken. Het scrollen gaat met horten en stoten en de applicatie heeft vaak niet goed door wanneer je de iPhone kantelt. Ook verdwijnen de knoppen aan de bovenkant van het scherm nog wel eens wanneer je door foto’s bladert.

In zo’n geval moet je de applicatie afsluiten en opnieuw opstarten om de balk terug te krijgen.

De app is gratis beschikbaar in de Apple App Store. Voor de prijs van nul euro krijg je wel advertenties te zien – hoe moeten die arme katten anders hun geld verdienen?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business