Nieuws

Kleurtjes, overal kleurtjes!

Kleurtjes! Kleurtjes overal! De iPod Touch en iPod Nano krijgen een boel nieuwe kleurtjes. Maar is dat alles?

iPod nano: groter scherm, meer draadloze mogelijkheden

De iPod Nano krijgt een twee inch scherm met een breedbeeld aspectratio. Hierdoor is het toestel weer ideaal om film op te kijken, iets wat op de vorige generatie iPod Nano niet mogelijk was. Verder krijgt de Nano Bluetooth-ondersteuning en een batterijduur van 30 uur.

[related_article id=”158256″]

Het toestel krijgt standaard apps meegeleverd maar zal geen apps kunnen installeren vanuit de App Store. Het biedt ook ondersteuning voor Nike+.

De iPod Nano krijgt ook een Lightning-aansluiting mee. Met zestien gigabyte opslag zou je tevens (bijna) al je muziek moeten kunnen meenemen.

In de VS zal de iPod nano voor 149 dollar over de toonbank gaan. In België zal de prijs op 169 euro liggen.

Vanaf 14 september kunnen de nieuwe iPod Nano"s besteld worden. Levering is voorzien vanaf oktober. Bij de iPod nano krijg je standaard ook de nieuwe Apple EarPods meegeleverd.

De iPod nano zal beschikbaar zijn in 8 (flashy) kleuren: grijs en wit, roos, paars, geel, groen, blauw en rood.

iPod touch

Ook de iPod touch krijgt een vier inch scherm. Je krijgt de keuze tussen een iPod touch van de oude generatie (16GB en 32GB) of de nieuwe iPod touch met groot scherm (32GB en 64GB).

De nieuwe iPod touch krijgt ondermeer de Apple A5-processor, panorama-foto"s en de nieuwe Maps-kaartenapp. Het toestel zal te verkrijgen zijn vanaf 329 euro voor het 32GB model, en komt in de smaken grijs, wit, rood, geel en blauw.

Nieuw bij de iPod Touch is Loop: een bevestigingspunt onderaan de iPod touch om een armband aan vast te maken. Zo kan je met je iPod Touch zwieren alsof het een WiiMote is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business