Nieuws

iTunes 11: Herboren mediaspeler

Apple zet het vertrouwde iTunes flink in de steigers, met een geheel nieuwe interface en betere iCloud-integratie. Hoewel verre van perfect zijn we maar wat blij met de vernieuwde mediaspeler.

Veel nadruk in het nieuwe iTunes 11 ligt op de albumhoes, een trekje dat het leent van iOS-toestellen. Als je op een hoes klikt, krijg je een uitklapmenu in beeld waar je nummerinformatie krijgt en muziek kunt afspelen.

[download_file]

Wie toch liever de voorkeur geeft aan een lijstweergave, kan via de opties de vertrouwde zijbalk inschakelen voor het doorbladeren van je muziekcollectie en aankopen in de centraal staande iTunes Store.

[related_article id=”158256″]

Sommige mensen klaagden dat wel erg veel traditionele functies waren verdwenen uit de nieuwe versie. Met een recente update bracht Apple daarom de deduplicatie weer terug, al zijn zaken als Cover Flow en iTunes DJ voorgoed verdwenen.


Een van de beste vernieuwingen van iTunes 11 is zonder twijfel de herwerkte minispeler, die voortaan meer doet dan in de weg zitten. Je kunt de mediaspeler voortaan direct bedienen vanuit het kleine deelvenster en het is zelfs mogelijk om je wachtrij op te vragen en aan te passen.

We zijn maar wat blij met Apples verbeteringen, maar toch blijft dit Windows-programma niet een van de snelste programma’s op het platform. Desondanks is iTunes een stuk prettiger in de omgang geworden.

En dat is een godsgeschenk voor al die iPod,- iPhone- en iPad-bezitters die dagelijks met de speler te maken hebben.

De downloadlink in dit artikel leidt je naar een overzichtspagina, waar je de juiste versie van iTunes kunt kiezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business