Nieuws

Mega lonkt naar Firefox-gebruikers met nieuwe extensie

Bestandshoster Mega komt op de proppen met een officiële extensie voor Firefox. Volgens oprichter Kim Dotcom is het maar een voorproefje van wat er nog aan staat te komen.

Bij de lancering van Mega in januari raadde de dienst nieuwe gebruikers nog vooral aan om Chrome te gebruiken, omdat dit de enige browser zou zijn waar de HTML5-dienst volledig tot zijn recht komt.

Nu probeert Mega gebruikers van de Firefox-browser te lokken met een nieuwe extensie die ‘het leven van de reguliere MEGA-gebruiker moet vereenvoudigen.’


Gebruikers kunnen nu via een loginbeheerder hun gegevens invoeren, maar is vooral bedoeld om eenvoudig en zonder limiet meerdere bestanden tegelijk te downloaden en op te slaan op de gewenste bestandslocatie.

Oprichter Kim Dotcom tweette vorige week al over de aanstaande komst van de extensie, maar sinds afgelopen weekend is hij ook echt beschikbaar op de Firefox-projectpagina. En volgens de Duitse excentriekeling zit er nog veel meer in de pijplijn, als we deze tweet mogen geloven.

Waarschijnlijk heeft Dotcom het over Megabox, een muziekdienst die artiesten een winstaandeel bezorgt van muziek die ze via de dienst aanbieden.
 

bestandshostingbrowsercloudextensiefirefoxmegamegauploadnieuwsp2ptech

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals