Nieuws

LG bevestigt stijlvolle Optimus L II-smartphones

LG zal de succesvolle Optimus L-serie een vervolg geven met de L3 II, L5 II en L7 II, die binnenkort tijdens MWC worden gepresenteerd.

LG gaat de succesvolle Optimus L-serie een vervolg geven. In 2012 werden meer dan 10 miljoen stuks uit deze reeks verkocht, en LG wil dat succes in 2013 voortzetten. Over twee weken zal de fabrikant tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de nieuwe LG Optimus L3 II, L5 II en L7 II presenteren. 

Optimus L II

LG steekt de succesvolle L-serie in een nieuw, stijlvol jasje . De L II-serie heeft een nieuw design, een helder IPS-beeldscherm en een accu met hoge capaciteit. Verder beschikt de serie over een aantal handige functies, zoals Smart LED, Quick Button en Safety Care.

[related_article id=”161563″]

Het instapmodel Optimus L3 II zal als eerste worden geïntroduceerd, met zijn 3,2 inch beeldscherm en 1540 mAh-accu is deze telefoon vooral voor de budgetmarkt geschikt. Het middelste model is de Optimus L5 II en die heeft een 4 inch beeldscherm met een 1700 mAh-accu.

LG Optimus L7 II

Het topmodel van deze serie is de Optimus L 7 II. Die heeft een 4,3 inch IPS-beeldscherm, dualcore processor en een krachtige 2460 mAh SiO+ accu. De specificaties van de Optimus L7 II zijn als volgt:

  • 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
  • 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD
  • 4.3-inch WVGA IPS voor levensechte kleuren
  • Android 4.1 Jelly Bean
  • 2460mAh SiO+ technologie
  • 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / 122,2 x 66,6 x 9,7 mm

Extra"s

Deze serie Androidtelefoons heeft verschillende handige extra’s. Zo is er de Smart LED waarmee je kunt zien of je een bericht hebt binnen gekregen.

Safety Care stuurt automatisch een bericht met je locatie wanneer je een noodnummer belt of als de telefoon een tijd niet gebruikt wordt.

De functie Qslide laat je berichten bekijken terwijl je bijvoorbeeld een video bekijkt, deze wordt als een semi-transparante laag over het beeldscherm weergegeven.

De Quick Button is een knop waar je zelf een functie aan kan toewijzen. Verder zijn er nog de Quick Memo en Cheese Shutter-functie (om foto’s te maken als iemand lacht) die ook al op de vorige modellen aanwezig waren.

Beschikbaarheid

Deze nieuwe toestellen zullen worden gepresenteerd tijdens de persconferentie op het Mobile World Congress over twee weken in Barcelona. De LG Optimus L3 II zal al in maart verkrijgbaar zijn en de twee andere modellen zullen in het tweede kwartaal in de winkels liggen.

Alle modellen zijn voorzien van Android 4.1 en later zal er besloten worden of bij ons ook de toestellen met dualsim zullen worden verkocht.

De toestellen uit de L II-serie zijn geen toptoestellen, maar zorgen er voor dat LG over de hele linie vertegenwoordigd is. Naast de toptoestellen (Optimus 4X HD en Optimus G) zijn er nu in de overige prijsklassen toestellen te vinden. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business