Nieuws

Facebook Home nu ook officieel beschikbaar bij ons

Amerikanen konden vorige week al aan de slag met Facebook Home. Wij zouden moeten wachten tot alle foutjes eruit waren, maar de wachttijd bleef beperkt.

Belgen en Nederlanders kunnen vanaf nu Facebook Home downloaden op hun Androidtoestel. Dat is een Androidschil die de volledige controle biedt over de communicatie die je met je smartphone voert. De toepassing draait als systeemsoftware, niet als een app die je moet aanklikken.

Zuckerberg zei bij de lancering vorige week dat Facebook Home de ‘meest kwaliteitsvolle ervaring is die kan hebben op Android’. Facebook heeft de Androidchat herwerkt met onder andere ‘chat heads’ en grafische schillen. Kort gesteld: als je in Facebook leeft, dan is Facebook Home een toppertje voor je. Als je ook nog daarbuiten een leven hebt, is Facebook Home een alarmerend signaal, want Facebook wordt letterlijk je telefoon.

[related_article id=”158662″]

Je kan Facebook Home gratis afhalen in de Google Play Store als je een van volgende toestellen hebt: de Samsung Galaxy S III, de Samsung Galaxy Note II, de HTC One X, de HTC One X+, en binnenkort ook de Samsung Galaxy S IV en HTC One.

Onze redacteur Dries loopt al een week rond met een telefoon met Facebook Home. In zijn artikel lees je al zijn appreciatie en frustratie met de software.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business