Nieuws

Thuiswerken, onderweg, in een hotel … efficiënt en comfortabel ?

[Partner Info] Het Nieuwe Werken : u hebt er ongetwijfeld al over gehoord, gelezen of uw organisatie is misschien momenteel bezig met de implementatie ervan ? Het is een verzamelnaam voor nieuwe manieren van werken die mogelijk gemaakt worden door de huidige informatie- en communicatietechnologie. Meer en meer werknemers werken enkele dagen thuis, in satelietkantoren etc.  De voordelen zijn divers : vermijden van de files, wat beter is voor het milieu en heel wat stress voorkomt, verminderen van de m² op kantoor, een betere worklife balance wat afstraalt op het imago van het bedrijf als potentiële werkgever etc. De IT-afdeling zorgt dat alles technisch gestroomlijnd verloopt, de HR zorgt voor een nieuwe stijl van management en begeleiding.  Rest nog de vraag : op welke manier en met welke tools gaan uw medewerkers comfortabel en ergonomisch werken ?

Ergo Comfort kan uw organisatie begeleiden bij een gezond  en comfortabel HNW : vast, flex, mobiel of thuiswerkplek.

www.ergocomfort.be

[related_article id=”152275″]

Het Nieuwe Werken vraagt om vernieuwing van inrichting en werkplekken.


Het gaat immers niet meer alleen over de vaste kantoorwerkplek, maar ook over flexwerken, mobiel werken en thuiswerken. En al deze vormen van werken vergen een goede en doordachte invulling op het gebied van inrichting en ergonomie.  Ergo Comfort heeft daarom een uitgekiend kwalitatief hoogstaand gamma van ergonomische producten samengesteld die beantwoorden aan de eisen van HNW : kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit, efficiënt en innovatief van design. Van een laptop/tabletset (laptophouder, compact klavier, numeriek klavier en muis) tot een volledige ergonomische thuiswerkplek. De webshop www.ergoshop.be geeft u tal van mogelijke bundels en thuiswerkplekken.


Op kantoor : wat maakt van een flexwerkplek een comfortabel werkplek ?

Door flexwerkplekken ontstaat er een veel betere bezettingsgraad van de werkplekken en worden “lege bureaus en verloren m²” vermeden. Deze flexwerkplekken worden door verschillende medewerkers gebruikt : van klein tot groot. Hoe internationaler het bedrijf, hoe meer men met deze problematiek geconfronteerd wordt. Want een standaardhoogte is voor de ene te laag en voor de andere te hoog met nek-en rugklachten tot gevolg. De twee sleutelwoorden zijn : snel en makkelijk in hoogte instelbaar en verstelbaar. Dit kan dmv een hendel of elektrisch. Niet alleen het bureau en de stoelen, maar ook de flatscreenarmen, documenthouders en andere accessoires moeten instelbaar zijn : snel en makkelijk. Vergeten we ook niet de hygiëne op de flexwerkplek. Een cleandeskpolicy moet duidelijk en op voorhand gecommuniceerd worden. Het klavier en de muis zijn best persoonlijke items.

http://www.ergoshop.be/nl/assortiment/het-nieuwe-werken/flexwerkplek/gispen-tm?p=2&sort=&order=price&pagevalue=427&category=43

http://www.ergoshop.be/nl/assortiment/het-nieuwe-werken/flexwerkplek/space-dual?p=2&sort=&order=price&pagevalue=266&category=43

http://www.ergo-comfort.be/blog/het-nieuwe-werken-nieuwe-stijl-van-vergaderen-brainstormen-leren

Had u graag zelf de voordelen van een laptop/tablethouder willen ondervinden. Geen probleem, u  kan een set op test aanvragen. Had u graag bekeken hoe u in uw bedrijf HNW op een gezonde en comfortabele manier kan laten lopen ? Hebt u vragen over een efficiënte flexwerkplek ?  Hoe ver u gaat in het organiseren van een thuiswerkplek ? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op.

http://www.ergo-comfort.be/contact

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business