Nieuws

Volg de WWDC-keynote live via Apple TV

In tegenstelling tot andere jaren, streamt Apple haar keynote vanavond live via Apple TV. Om 19u kun je via Apple Events volgen wat Tim Cook allemaal verkondigt op WWDC 2013 in San Francisco.

Wie in bezit is van Apple TV – een klein entertainmentbakje dat je op een tv-toestel kunt aansluiten – kan vanavond om 19u lokale tijd de keynote van Tim Cook live volgen. De Apple-topman zal er op de WWDC-beurs in San Francisco heel wat nieuwigheden uit de doeken doen. Onder andere de gloednieuwe besturingssystemen iOS 7 en Mac OS X 10.9 staan wellicht op het programma. De kans is echter klein dat er tijdens de ontwikkelaarsconferentie ook een nieuwe iPhone, iPad, iPod voorgesteld zal worden. Een nieuwe MacBook met Intel Haswell-chip zou misschien nog kunnen. Wellicht krijgen ook de iCloud-diensten een make-over en misschien komt er ook nog iRadio, een dienst om muziek te streamen.

Om de livestream via Apple TV te starten, volstaat het om in het startscherm op Apple Events te klikken. Wie geen Apple TV heeft, kan ook op de Apple-website een stream vinden. Let wel, deze is alleen beschikbaar via Apple-toestellen. Om de keynote hier te volgen heb je Mac OS X of een iOS-apparaat met Safari nodig.

[related_article id=”158256″]

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business