Nieuws

PlayStation 4 lanceert op 29 november in België en Nederland

Sony heeft aangekondigd dat haar nieuwe spelconsole, de PlayStation 4, vanaf november in 32 landen verkrijgbaar zal zijn, waaronder ook België en Nederland.

Sony heeft tijdens een persconferentie op Gamescom in Keulen bekendgemaakt dat de PlayStation 4 vanaf november in 32 landen beschikbaar zal zijn. Volgens de fabrikant werden er al meer dan 1 miljoen pre-orders geplaatst voor de spelconsole.

Eerder verschenen: PlayStation 4: alles wat we nu al weten l PlayStation 4: onder de motorkap l Welke is beter? Xbox One en PlayStation 4 naast elkaar

[related_article id=”160734″]

De PlayStation 4 zal eerst in de Verenigde Staten lanceren op 15 november. Een Europese lancering volgt twee weken later, op 29 november. PlayStation België heeft reeds bevestigd dat de spelconsole vanaf dan ook in de Benelux te koop is.

In tegenstelling tot de Xbox One – die bij ons pas ergens in 2014 in de rekken zal liggen aan 499 euro – komt de PlayStation 4 dus wel nog op tijd voor de feestdagen. De console krijgt een prijskaartje van 399 euro en komt met 14 dagen gratis gebruik van Sony’s abonnementendienst PlayStation Plus.

Verder raakte ook nog bekend dat de prijzen voor de PlayStation 3 en PS Vita worden verlaagd. De adviesprijs voor de PlayStation 3 met 12GB opslaggeheugen bedraagt vanaf nu nog 199 euro en ook de PS Vita is vanaf nu beschikbaar voor 199 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business