Nieuws

Vervolg Flappy Bird is nog frustrerender

Het verslavende maar frustrerende Flappy Bird wordt opgevolgd door Swing Copters, een spel dat even moeilijk is in zijn eenvoudigheid.

Dong Nguyen, het brein achter het onvoorstelbaar populaire Flappy Bird, is terug. Niet met Flappy Bird, want dat spel maakte eerder deze maand al een exclusieve comeback op Amazontoestellen, maar met een volledig nieuw spel: Swing Copters. Die uitdagende app belooft alvast menig werknemer en student langer dan gepland aan het scherm van zijn smartphone te kluisteren, met een vermoedelijk wereldwijde daling van het BBP tot gevolg.

Nguyen gooit het met zijn nieuwste creatie over een volledig andere boeg. Waar je met Flappy Bird naar rechts vloog, en obstakels boven- en onderaan moest ontwijken, vliegt het helikopterventje naar boven, en moet je bewegende (!) hamers links en rechts ontwijken.

[related_article id=”160734″]

Natuurlijk zijn er voor de getrainde Flappy Bird spelers enkele gelijkenissen. Zo is het getal, waarop je kan zien hoeveel identieke obstakels je reeds overwon, terug aanwezig en lijkt er ook aan het bedieningsschema weinig gewijzigd. Op het scherm tikken is van richting veranderen: daarmee heb je de instructies voor Swing Copters gelezen.

Swing Copters is beschikbaar op Android en iOS, voor wie uren van zijn leven wil doorbrengen in een zee van eigen frustratie, met als enige beloning een groter getal op je telefoonscherm. Ik sta alvast op het punt mijn smartphone uit het raam te werpen.

Androidappflappy birdfrustratiegameiosnieuwsontspanningspelswing copters

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals