Nieuws

Laatste namen voor Business Meets IT-seminarie

Voor ons gratis dubbelseminarie van 4 november over het digitale kantoor en mobile business zijn de laatste namen bekend.

Verplichte digitale facturatie en de mobiele winnaar van de case competitie: voor ons gratis dubbelseminarie van 4/11 over het digitale kantoor en mobile business zijn de laatste namen bekend.

Het seminarie van digitaal kantoor krijgt een afsluitende keynote van PwC naar aanleiding van de plannen van de federale regering om digitale facturatie verplicht te maken vanaf 2016 voor iedereen die naar de overheid, zowel federaal als gewestelijk, zal factureren. Pieter Breyne, Co-Leader PwC Global voor e-Invoicing en e-Archiving, vertelt wat u boven het hoofd hangt.

Het seminarie rond mobile business wordt dan weer afgesloten door de bekendmaking van de winnaars van de ‘customer case competition’ die Smart Business en ZDNet.be organiseerden. De winnaars bevinden zich namelijk in de mobiele sfeer.

Meer info voor de twee (gratis) seminaries op 4/11 vindt u op: www.businessmeetsit.be

businessbusiness meets itbusinessmeetsitdigitaal kantoordocumentdocument managementdocumentmanagementkantoorless paper officeofficepapierloosseminarseminars

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals