Nieuws

Samsungs gratis Vidzone nu ook in België en Nederland

Samsung brengt vandaag de gratis muziekvideodienst Vidzone naar Belgische en Nederlandse gebruikers.

Samsung komt met de streamingservice Vidzone, een muziekvideodienst die gratis is voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de toestellen van het merk.

Met Vidzone kan je gratis on-demand muziekvideo’s bekijken. Voorwaarde is wel dat je een smartphone, tablet of smart-tv van Samsung hebt. Vidzone biedt meer dan 85.000 muziekvideo’s, waaronder (exclusieve) video’s, premières, live-concerten en ruim 500 interviews.

[related_article id=”160734″]

De inhoud is gelokaliseerd met video’s, afspeel- en ranglijsten voor gebruikers in elke regio. Je vindt in Vidzone niet alleen heel bekende artiesten als Katy Perry, Coldplay en David Guetta terug, maar ook minder grote namen zoals Royal Blood. De app is eenvoudig te bedienen, aldus Rick Fens, senior contentmanager van Samsung Nederland: “Vidzone biedt een gemakkelijke dienst voor mensen die on-demand muziekvideo’s willen kijken.”

Uitbreiding Vidzone

Sinds augustus is de Vidzone-app al beschikbaar op Samsung-toestellen in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. “Wij zijn blij met de uitbreiding op de Europese markt via het platform van Samsung”, aldus Adrian Workman, CEO van Vidzone. “Wij werken hard om nog meer muziekfans een volledige catalogus vol officiële videoclips aan te kunnen bieden in een dynamische en persoonlijke gebruiksomgeving.”

Als je thuis een Samsung-smart-tv uit 2014 hebt, kun je ook gebruikmaken van Samsungs multiscreentechnologie via Vidzones mobiele app. Met deze functie kun je video’s afspelen op je tv, terwijl je smartphone of tablet als afstandsbediening dienstdoet.

Vanaf vandaag is Vidzone gratis beschikbaar voor Samsung-klanten en kan je de app downloaden via Galaxy Apps en de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business