Nieuws

Agenda van het gratis seminar “De beste ICT-projecten” (10 september) is compleet

De agenda van het gratis seminar “De beste ICT-projecten” (10 september) is compleet. U krijgt deze voormiddag 4 cases aangereikt waarmee u als ICT-er zelf praktische ideeën kunt opdoen. Interesse? Schrijf dan nu in!

De agenda van het gratis seminar “De beste ICT-projecten” (10 september) is compleet. U krijgt deze voormiddag vier cases aangereikt waarmee u als ICT-er zelf ideeën kunt opdoen. Zo komt u tijdens dit seminar te weten hoe Belfius Verzekeringen met behulp van Visual Analytics zijn verzekeringskantoren managed en hoe Ecover sneller, efficiënter en goedkoper werkt door VoIP en UC. U leert waarom de migratie van een standalone naar een SaaS-model meer vergt dan enkel code schrijven. Tot slot komt aan bod hoe Tele Ticket Service en Oxynade hun online ticketverkoop gaan optimaliseren om daarmee de grote transactievolumes en bezoekerspieken op te vangen.

In de keynote zal Leo Vogels bovendien vooruitlopen op de traditionele eindejaars trendanalyse van de ICT markt. Met deze cijfers en visie bent u in staat om sneller dan uw concurrenten in te spelen op de veranderingen in de markt.

Waarom inschrijven?

Laat u deze voormiddag inspireren door de succesvolle cases van Belgische organisaties. U krijgt een uniek kijkje achter de schermen, waarmee u zelf praktische ideeën op kunt doen.

Klik hier voor een compleet overzicht van de agenda en om u in te schrijven

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business