Nieuws

HP blijft op twee paarden wedden met nieuwe laserprinters.

In de wereld van computers is HP een gevestigde waarde. Ook in de printerwereld is de fabrikant erg nadrukkelijk aanwezig. Het toont dat nog een keer met nieuwe laserprinters.
LaserJet Pro M402

HP legt niet al zijn eieren in één mand. Het is een gerespecteerde fabrikant van computers, maar ook in de printwereld staat de producent meer dan zijn mannetje. En zelfs in die printwereld focust het op verschillende domeinen. Menig gezin zal ergens in huis wel een HP-printer hebben staan. Ook in de bedrijfswereld brengt het bedrijf geregeld vernieuwende printers uit.

Het doet dat nog steeds in beide segmenten: inkjet en laserjet. Beide technieken hebben hun voor- en nadelen, en richten zich over het algemeen elk op een andere markt. De nieuwste lijn HP Laserjet 400-printers richt zich op bedrijven die vooral snelle prints willen. Het maakt zich sterk dat het de gebruiker de meest efficiënte afdrukmethode kan aanbieden: wie een printopdracht geeft op zijn computer, zou met deze printers het snelst een afgedrukte pagina in handen moeten hebben.

LaserJet Pro MFP M426

Ook op vlak van veiligheid wil het zekerheid bieden, daar zorgt het bijvoorbeeld voor met PIN printing om ieders werk vertrouwelijk te houden. Per maand kunnen ze een 4000-tal bladzijden afdrukken. Daarmee zijn ze het meest geschikt om teams tussen drie en tien werknemers te dienen. In de reeks zitten zowel kleurenprinters als monochroomprinters. Alle modellen zijn voorzien van wifi en NFC om een zo goed mogelijke mobiele ervaring te garanderen. Het goedkoopste model, de Pro M402 is vanaf oktober beschikbaar voor een prijs van 269 dollar. Het duurste model, de MFP M426 zal 529 dollar kosten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business