Nieuws

Nieuwe Parrot drone vliegt 25 minuten lang

De Parrot Bebop 2 krijgt een betere batterij aan boord om langer te vliegen. Helaas heeft Parrot wel enkele opofferingen moeten doen.

Parrot was een van de eerste fabrikanten die zich vol op de dronemarkt gooide. Na enkele speelgoedvliegtuigjes bracht het vorig jaar de veel serieuzere Bebop drone uit. Die kreeg een 14 megapixelcamera aan boord dat in 1080p-kwaliteit video’s kon schieten met een 180°-visooglens om alles te zien. Enig nadeel? Je kon er maar 12 minuten mee vliegen, daarna was de batterij leeg.

Met de Bebop 2 kan je dubbel zo ver vliegen dankzij een betere batterij. Helaas heeft het nog wat extra verwijderd uit de originele Bebop: optische beeldstabilisatie. Parrot is van mening dat je dankzij digitale beeldstabilisatie even goede resultaten kan bekomen. Dat in tegenstelling tot andere fabrikanten zoals DJI die rotsvast in optische stabilisatie gelooft.

Al die optimalisaties zorgen ervoor dat je langer met de Bebop 2 kan vliegen. Bovendien is het batterijcompartiment ook verbeterd. In plaats van een stekker en velcro klikt hij veel steviger vast. De drone is nog steeds compatibel met de Flight Controller waarmee je het bereik van de drone kan vergroten tot 2 kilometer. Net daarom is het extra handig dat de drone een betere batterij aan boord heeft.

Verder heeft de Parrot Bebop 2 dezelfde specificaties aan boord als zijn voorganger. Vermoedelijk krijgt hij ook hetzelfde prijskaartje, 499 euro, maar hierover wachten we nog op bevestiging van Parrot.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business