Nieuws

De tien meest gelezen artikels in 2015 over iOS

iPhone- en iPadgebruikers kregen dit jaar enkele problemen voor de kiezen door hun besturingssysteem, maar ook een verbeterde versie van iOS. Lees hier het nieuws dat het meest over de tongen ging.

Het grootste iOS-evenement van dit jaar laat zich vlug raden uit deze lijst: de lancering van iOS 9. Versie nummer negen bracht niet alleen nieuwe functies naar iPhone en iPads, maar ook kopzorgen voor sommige gebruikers via enkele venijnige bugs. Verder moest je bij de nieuwste iteratie van Apples besturingssysteem ook uitkijken dat je mobiele data niet door de deur vlogen dankzij een voortvarende wifi-feature.

Maar iOS 9 is pas sinds 16 september beschikbaar, tot dan moest je het met 8 doen. Ook dat OS had met gelijkaardige hindernissen te kampen. Verder bleek aan het begin van dit jaar dat, ook al kent Apples keuze voor een gesloten systeem zijn voor- en tegenstanders, ontwikkelaars massaal voor iOS vallen. Tot slot rond de introductie van een Nederlandstalige Siri dit rijtje van meest gelezen nieuws af.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business