Nieuws

Live verslaggeving vanaf MWC 2016

Vanaf zondag barst al het nieuws rond Mobile World Congress 2016 los. Op ZDNet kan je al het nieuws volgen vanop de eerste rij.

Nog twee dagen slapen en dan barst de nieuwsbom op MWC in Barcelona. Alle grote merken hebben op zondag hun persconferentie en gaan stuk voor stuk ook hun toptoestellen aankondigen, iets wat in het verleden niet altijd op MWC gebeurde. Het belooft een spannende zondag te worden, maar dan moet het nog allemaal beginnen. Vanaf maandag opent de beurs zelf, met tal van nieuws vanop de beursvloer.

Het ZDNet-team is massaal aanwezig op MWC en brengt live verslag van alle nieuwtjes, trends en producten. Onze verslaggeving start vanaf zondagmiddag en die duurt tot donderdagavond wanneer we de beurs achter ons laten. Hou daarom ZDNet goed in het oog de komende dagen. Wie niets wil missen van al het nieuws op MWC, kan zich inschrijven op onze Mobile nieuwsbrief hieronder.

Ontvang al het mobiele nieuws in je mailbox!

Alle trends, geruchten en nieuwtjes die we op MWC 2016 verwachten, hebben we gebundeld in dit uitgebreid verzamelstuk. Wat betreft alle persconferenties even een overzicht waar we live verslag van zullen uitbrengen, soms met livestream.

Huawei: 21/02 14u
LG: 21/02 14u
Samsung: 21/02 19u
Sony: 22/02 8u30
Xiaomi: 24/02 9u

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business