Nieuws

ZTE onthult projector die ook een Android-tablet is

Vergeet hybride laptops: Volgens ZTE is de combinatie van een projector en tablet de toekomst.

ZTE brengt al langer projectors uit die gebruik maken van Android. Tot nu toe konden deze toestellen niet op veel enthousiasme rekenen, maar hier kan binnenkort verandering in komen. Het Chinese bedrijf bekend om zijn budgetsmartphones heeft er namelijk een nieuwe telg in zijn projectorfamilie bij, waarmee het hopelijk een grotere groep mensen kan aanspreken.

De Spro Plus bevat een projector van 500 lumen, draait op Android en heeft een AMOLED-scherm van 8,4 inch. Verder zitten er in het hybride toestel een Snapdragon 801-processor, 128 GB aan uitbreidbaar geheugen en 3 GB RAM vervat. Door de projector op 2,4 meter van een oppervlak te plaatsen, kan het een beeld tonen van maximum 80 inch groot.

[related_article id=”175352″]

Met name voor presentaties is het flexibele toestel uitermate geschikt, maar de Spro Plus zal eveneens filmliefhebbers kunnen bekoren. Met de hybride projector kan je namelijk erg eenvoudig je favoriete tv-series opzoeken en deze daarna in het groot projecteren.

De Spro Plus zal deze zomer voor het eerst verkrijgbaar zijn. Je zal het toestel kunnen aanschaffen in een variant dat enkel wifi, of zowel wifi als 4G LTE ondersteunt. De prijs van de projector is vooralsnog niet bekend.

Ontdek al het nieuws van MWC 2016.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business