Met de smartphonehoesjes van Google kan je de achtergrond van je toestel en het uiterlijk van de case op elkaar afstemmen.

quicktime verwijderen

De Nexus 5X staat bekend om zijn goed prijs-kwaliteitsverhouding, maar jammer genoeg eveneens om zijn saaie uiterlijk. Google lijkt hier echter verandering in te willen brengen. Het softwarebedrijf heeft namelijk een reeks smartphonehoesjes gelanceerd, waarmee je je toestel volledig kan opfleuren.

De Live Cases zijn beschikbaar voor de Nexus 6P en Nexus 5X. Je kan het hoesje van 35 dollar voorzien van een foto of een stukje van een kaart, waarna je de prent met allerlei filters kan verbeteren.

Wat de smartphonehoesjes echter doet uitblinken, is het feit dat ze zijn voorzien van een NFC-chip. Wanneer je de bijhorende app downloadt, kan je hierdoor de achtergrond van je toestel aan je hoesje aanpassen. De bijpassende beelden die over het scherm van je Nexus flitsen, doen de case volledig tot leven komen.

Bovendien bevatten de hoesjes eveneens een knop waarmee je snel je live achtergronden kan bekijken. Ook is het mogelijk de functies van de knop aan te passen, waardoor je  bijvoorbeeld met één klik je camera kan activeren.

https://youtu.be/ZrinxYzhq-E

Gerelateerde artikelen

Review Nexus 5X: kleurloze troonopvolger

Met de Nexus 5X introduceren Google en LG een ware opvolger voor de populaire Nexus 5. Kan deze smartphone de verwachtingen inlossen?

Review Nexus 6P: Googles visitekaartje

De Nexus 6P toont wat Google vandaag te bieden heeft. Het toestel heeft heel wat in z'n mars om het premium prijskaartje te rechtvaardigen, al kan het formaat van het scherm sommigen afschrikken.