Nieuws

Google maakt smartphonehoesjes slim met NFC

Met de smartphonehoesjes van Google kan je de achtergrond van je toestel en het uiterlijk van de case op elkaar afstemmen.

De Nexus 5X staat bekend om zijn goed prijs-kwaliteitsverhouding, maar jammer genoeg eveneens om zijn saaie uiterlijk. Google lijkt hier echter verandering in te willen brengen. Het softwarebedrijf heeft namelijk een reeks smartphonehoesjes gelanceerd, waarmee je je toestel volledig kan opfleuren.

De Live Cases zijn beschikbaar voor de Nexus 6P en Nexus 5X. Je kan het hoesje van 35 dollar voorzien van een foto of een stukje van een kaart, waarna je de prent met allerlei filters kan verbeteren.

Wat de smartphonehoesjes echter doet uitblinken, is het feit dat ze zijn voorzien van een NFC-chip. Wanneer je de bijhorende app downloadt, kan je hierdoor de achtergrond van je toestel aan je hoesje aanpassen. De bijpassende beelden die over het scherm van je Nexus flitsen, doen de case volledig tot leven komen.

Bovendien bevatten de hoesjes eveneens een knop waarmee je snel je live achtergronden kan bekijken. Ook is het mogelijk de functies van de knop aan te passen, waardoor je  bijvoorbeeld met één klik je camera kan activeren.

https://youtu.be/ZrinxYzhq-E

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business