Wie het EK optimaal wil volgen, en zich voor, tijdens of na de match op de nodige statistieken en vergelijkingen wil storen, kan terecht bij de fantastische Goal+-app

Advertentie

Twee jaar geleden kondigde Samsung samen met zijn eerste Amoled-tablet Kick aan. Kick was een exclusieve Samsung-app die je een uitgebreide tweede schermervaring moest geven tijdens het voetbalkijken.

Vandaag heet Kick Goal+, en is de app voor iedereen beschikbaar. Het opzet is nog steeds hetzelfde: je kiest de competities en ploegen waarin je geïnteresseerd bent, en je kan aan de slag. Alle nationale competities zijn vertegenwoordigd net als natuurlijk het Europese Kampioenschap. Zodra je je teams hebt gekozen, blijf je (indien je dat wil) via notificaties op de hoogte van alle belangrijke events. Denk daarbij aan de line-up voor de eerstvolgende match of bevestigde transfers.

goal+

Vergelijking

Je kan voor de match jouw team vergelijken met de tegenstander op basis van tal van leuke statistieken. Uitgebreide diagrammen geven het kwaliteitsverschil van beide teams op verschillende punten duidelijk weer. Tijdens de match zie je een gelijkaardige vergelijking die van toepassing is op de wedstrijd zelf. Een webdiagram vertelt je in één oogopslag welk team het best aan het spelen is.

Je kan verder te allen tijde een team naar keuze met een ander team vergelijken, of zelfs twee spelers tegenover elkaar zetten om zo objectief te beslissen wie de beste van de twee is. Wanneer je niet achter de tv kan zitten, houdt Goal+ je via notificaties op de hoogte van goals of gele kaarten. Zo hoef je niet zelf na te kijken of Lukaku  de tegenstander al vernederd heeft. Wie een Samsung smart-tv bezit kan dan weer van de app genieten op zijn tv zelf.

Advertentie