Nieuws

Asus ZenFone 3 Deluxe is eerste smartphone met Snapdragon 821

Asus zal als eerste een telefoon uitbrengen met de splinternieuwe Snapdragon 821-processor. De ZenFone 3 Deluxe krijgt de eer. Of we de telefoon bij ons zullen zien is nog niet bekend.

De Asus ZenFone 3 Deluxe zal het allereerste toestel zijn dat komt met de nieuwe Snapdragon 821-processor. De Snapdragon 821 is de opvolger van Qualcomms high-end Snapdragon 820 die in het voorjaar werd gelanceerd. De 821 zal de high-end processor worden die in het najaar moet schitteren in flagships.

Batterij en prestaties

Qualcomm wist met zijn quadcore CPU de kloksnelheid van de Snapdragon 821 op te krikken van 2,1 GHz bij de 820 tot 2,4 GHz. Volgens het bedrijf zal dat ervoor zorgen dat het toestel komt met 10 procent betere prestaties vergeleken met zijn voorganger. Verder werd er vooral de nadruk gelegd op meer vriendelijkheid tegenover de batterij van je telefoon.

Asus mag met de ZenFone 3 Deluxe de spits afbijten wat de nieuwe processor betreft. De Snapdragon 821 zal worden gebruikt in slechts één van de drie modellen waarin de telefoon verschijnt. Uiteraard in het meest high-end-model van de drie. Die telefoon komt met 256 GB aan opslag en 6 GB aan RAM.

Krachtigste telefoon?

Verder krijgt de telefoon een Full HD 5,7 inchscherm, een 3.000 mAh-batterij en een 23 megapixelcamera aan de achterkant. Asus zou met de ZenFone 3 Deluxe wel eens de krachtigste telefoon van het najaar in handen kunnen hebben. Al kunnen alleen benchmarks dat uitwijzen.

De telefoon wordt als eerste gelanceerd in Hong Kong en Taiwan. Of we de telefoon ooit in Europa zullen zien, is erg twijfelachtig.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business