Nieuws

SwiftKey-bèta laat je tot vijf talen simultaan typen

Een nieuwe bètaversie van SwiftKey laat je toe om tot vijf talen gelijktijdig te typen. Hierdoor kunnen talenknobbels zich volledig uitleven.

Indien je in een land als België woont, waar verschillende officiële talen worden gesproken, kan het zijn dat je berichten stuurt die bestaan uit meerdere talen. SwiftKey laat je daarom toe om twee talen simultaan te typen met zijn toetsenbord. Voor echte talenknobbels is dit echter niet toereikend. Met de bètaversie van SwiftKey kan je daarom tot vijf talen gelijktijdig gebruiken.

[related_article id=”180713″]

Behalve het opdrijven van het maximum aantal talen dat je simultaan kan typen, heeft SwiftKey eveneens nieuwe talen toegevoegd aan zijn toetsenbord. Indien je Sindhi, Pasjtoe, Schots-Gaelisch, of Oeigoers spreekt, kan je voortaan gebruik maken van SwiftKey.

Ook Frans-, Duits en Spaanstaligen kunnen zich uitleven met de SwiftKey-bèta. Het toetsenbord gebruikt bij deze talen immers voortaan een neuraal netwerk om te voorspellen welke letters je zal typen. Tot voor kort konden enkel Engelstaligen van deze functie genieten.

Voorlopig kan je van de nieuwe functies enkel via de bètaversie van de app gebruikmaken. Deze kan je afzonderlijk van de standaard app downloaden en installeren via de Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business