Nieuws

WhatsApp rolt videogesprekfunctie uit

WhatsApp rolt een update uit die ervoor zorgt dat je videogesprekken kan voeren met vrienden. Wie geen geduld heeft, kan de update nu al forceren.

WhatsApp is één van de populairste messaging apps ter wereld. Toch ontbrak er tot voor kort een belangrijke functie die andere applicaties wel hebben: videogesprekken. Het bedrijf brengt hier echter verandering in en rolt de functie momenteel uit naar sommige bètagebruikers.

Het is niet duidelijk waar WhatsApp zich op baseert om te bepalen wie zijn videogesprekfunctie al krijgt. Sommige gebruikers die één van de recentere bètaversies van de app gebruiken, rapporteren dat ze de functie hebben ontvangen. Andere mensen die gebruik maken van dezelfde bètaversies hebben de videogesprekfunctie daarentegen nog niet ontvangen.

Wel bestaat er een manier om de update te forceren. Wanneer je op APKMirror de recentste bètaversie van WhatsApp (2.16.318) download en deze installeert, kan je de videofunctie krijgen. Je kan een videogesprek starten door op het video-icoon te klikken dat is verschenen naast het telefoontje. Indien de andere persoon de functie nog niet heeft, zal je een normaal telefoongesprek voeren, terwijl je je in de videogesprekinterface bevindt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business