Nieuws

Donald Trump mag niet meer tweeten

In de aanloop naar de presidentsverkieizingen van dinsdagnacht mag Trump van zijn campagneteam niet meer zelf tweeten. Maar of die maatregel nog op tijd komt?

donald-trump-grow-up bitch please

Donald Trump heeft zijn persoonlijke stem uit handen gegeven. Voortaan tweet zijn campagneteam in zijn naam, uit schrik dat hij op het laatste nippertje nog wat extra flaters zou begaan die zijn kansen op het presidentschap finaal fnuiken. Het is opmerkelijk dat Trump de controle vrijwillig uit handen geeft, aangezien Twitter het voorbije jaar de methode bij uitstek bleek voor The Donald om zijn concurrenten te besproeien met beledigingen en halve waarheden.

[related_article id=”186462″]De ene na de andere opruiende uitspraak kwam zo in de wereldwijde pers terecht. Kwaadheeft het zijn campagne zeker niet gedaan: iedereen is het erover eens dat hij zijn huidige kansen te danken heeft aan zijn grofgebekte uitspraken en zijn ad rem gedrag. Nu de Amerikaanse bevolking dinsdagnacht eindelijk naar de stembus trekt, heeft Trumps campagneteam dan toch ingegrepen.

Too little, too late?

Naar verluidt hebben ze Trump kunnen overtuigen dat Clinton hem probeert uit zijn tent te lokken. Door nog enkele extra uitspraken te doen zou hij de kleine kans die hij nog heeft, kunnen verspelen. De wissel van de wacht blijkt duidelijk uit de toon en inhoud van zijn tweets. Plots geen straffe verwijten meer, maar inhoudelijke argumenten die de laatste twijfelaars moeten overtuigen.

Af en toe lijkt Trump toch nog zelf iets te mogen schrijven, al zal dat ongetwijfeld onder het toeziend oog zijn van zijn team. Voor vele van zijn fans zal de verandering een spijtige zaak zijn. Trumps toegankelijkheid via Twitter was een van de grote pluspunten voor zijn volgers. Rest nu enkel de vraag: haalt het manoeuvre nog iets uit, of komt het veel en veel te laat?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business