Nieuws

Unieke vingerafdruksticker laat je smartphone ontgrendelen met handschoenen aan

Met behulp van stickers met een unieke vingerafdruk kan je een smartphone met vingerafdruksensor ontsluiten zonder je handschoenen uit te doen.

Elke smartphonegebruiker kent het probleem wel: wanneer de temperatuur het vriespunt nadert en je je handschoenen bovenhaalt, dan wil je deze niet uittrekken om je smartphone in te schakelen en te gebruiken. Bij een pincode kan je het soms nog proberen, bij een vingerafdruksensor heb je geen keuze.

Kickstarterproject TAPS stelt een originel oplossing voor: vingerafdrukstickers. De stickers zijn elk uniek, waterproof en werken met Apples Touch ID. Je kan de stickers aanbrengen op je handschoenen dankzij een “extreem adhesief en conductief materiaal”, waardoor het op elk typer materiaal blijft plakken. De TAPS helpen je zowel om toegang te krijgen tot je smartphone als zonder problemen te swipen en te tikken op het touchscreen.

Het crowdfundingproject is momenteel nog aan de gang met nog 14 dagen op de teller. Het goedkoopste pakket kost je 15 dollar. De verwachtte leverdatum voor de TAPS is december 2016, juist op tijd voor de feestdagen en het koude weer.

biometriekickstartermobielontspanningsmartphonetapsvingerafdruksensor

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals