Nieuws

500 drones vervangen vuurwerk op Independence Day

Het valt niet te ontkennen dat vuurwerk zijn charmes heeft, maar in een tijd waarin technologie aan een duizelingwekkend tempo evolueert blijft niets hetzelfde. Zo zal er bijvoorbeeld op Independence Day een indrukwekkende lichtshow met drones plaatsvinden in plaats van vuurwerk.

De lichtshow/luchtshow zal plaatsvinden boven de Travis vliegbasis in Fairfield, Californië. Een 500-tal drones zullen zich vanavond in de lucht verzamelen en hun krachten bundelen om een indrukwekkend spektakel af te leveren. Eerder gaf organisator Intel ook lichtshows met hun ‘Shooting Stars‘ drones tijdens de Super Bowl en de technologiebeurs CES.

https://youtube.com/watch?v=zxymra0Dppk

De drones volgen een voorgeprogrammeerde route waardoor er amper mankracht nodig is tijdens de effectieve voorstelling. Elke drone draagt een LED lichtbron en draagt op die manier een quasi oneindige hoeveelheid mogelijke kleurencombinaties. Het is nog even koffiedik kijken hoe de toekomst van drone lichtshows zich gaat ontplooien, maar sowieso zijn de drones veel veiliger, stiller en milieuvriendelijker dan vuurwerk. Honden zijn er alvast fervente voorstander van.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business