Nieuws

Zo zullen de nieuwe iPhones er mogelijk uitzien

Er zijn mogelijk productfoto's uitgelekt van de nieuwe iPhones en het is precies wat je ervan verwachtte. 

In september komt Apple traditioneel met een nieuwe generatie iPhones. Dankzij Ben Geskin, die wel vaker dergelijke zaken uitlekt op Twitter, krijgen we alvast zich op hoe de toestellen eruit zullen zien. Concreet worden er foto’s getoond van dummy toestellen. Dit soort toestellen (die eigenlijk gewoon behuizing zijn) worden verspreid zodat fabrikanten alvast zaken zoals hoesjes kunnen ontwerpen voor de nieuwe telefoons. Naar alle waarschijnlijkheid werden de dummy’s in China ontworpen op basis van schematische tekeningen

Op de foto’s zien we de nieuwe iPhone X Plus en 6,1-inch LCD-iPhone. Er werd even gedacht dat de iPhone X Plus een drievoudige cameralens zou bevatten, maar als de foto’s accuraat blijken te zijn zullen we daar dus nog even op moeten wachten. Verder zou de iPhone X Plus ook een frame van roestvrij staal bevatten terwijl de goedkopere LCD-iPhone een aluminium frame zou bevatten. Uit de foto’s blijkt ook dat de 6,1-inch iPhone wat grotere randen heeft dan de iPhone X Plus.

Er werden geen foto’s verspreid van de rechtstreekse opvolger van de iPhone X, maar naar verluidt zou het design identiek zijn aan de huidige versie en zou enkel de hardware een opfrisbeurt krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business