Nieuws

IFA: Epson introduceert drie PRO-UHD-projectoren

Epson richt zich volledig op de filmliefhebber met deze nieuwe projectoren en belooft de bioscoopervaring te evenaren. De ondersteuning van 4K content en een aangename bediening moeten hier alvast bij helpen.

 

Filmliefhebbers hebben geluk want Epson introduceerde daarnet, op IFA 2018 in Berlijn, drie nieuwe projectoren die van je woonkamer een echte bioscoopzaal moeten maken. De EH-TW7400, EH-TW9400, en EH-TW9400W hebben geen enkel probleem met 4K-content en zijn voorzien van verschillende aansluitmogelijkheden.

De indrukwekkende specificaties en weergavemogelijkheden van deze apparaten verenigt Epson onder één simpele noemer: PRO-UHD. PRO-UHD staat voor een hoge dynamische contrastverhouding van maximaal 1.200.000:1, 4K-beeldverbeteringstechnologie, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning.

Elke functie zorgt op zijn beurt voor een deel van de PRO-UHD ervaring. 3LCD zorgt er bijvoorbeeld voor dat je geen last meer hebt van dat vervelende “regenboogeffect”. Dit kon al eens voor gekleurde randen zorgen bij heel heldere oppervlakken (zoals ondertitels). HDR moet voor natuurlijkere en rijkere kleurschakeringen zorgen, terwijl de hoge contrastverhouding diepe zwarttinten en scherpe schaduwdetails produceert.

De projectoren zijn enorm eenvoudig te installeren en zijn ontworpen voor regelmatig gebruik. Daar hoort natuurlijk een lange levensduur van de lamp bij, die volgens de fabrikant ongeveer zeven jaar meegaat bij het kijken van eén film per dag. Deze films kunnen trouwens in 10 verschillende formaten bekeken worden en als je liever draadloos kijkt, dan is dat ook mogelijk met de EH-TW9400W die content streaming toelaat.

Paul White, productmanager bij Epson Europa had het volgende te zeggen:

“Het is niet één superfunctie, maar de combinatie van een aantal technologieën die het verschil maakt wanneer je een film bekijkt. Onze nieuwste PRO-UHD-thuisbioscoopprojectoren presteren geweldig op alle fronten, met een hoge dynamisch contrastverhouding, 4K-beeldverbeteringstechnologie, 3LCD-technologie, Full HD, UHD BD en HDR-ondersteuning. We hebben bovendien de contrastverhouding verhoogd en meer lumen toegevoegd en bieden de garantie dat deze modellen elk type 4 K-content ondersteunen, zodat we een bijzonder indrukwekkend maar betaalbaar product in de markt hebben gezet voor de echte filmliefhebber.”

De EH-TW7400 is al beschikbaar in september, op de EH-TW9400 en EH-TW9400W moet je wachten tot november.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business