Nieuws

Nieuwe GoPro HERO7 lekt via winkeldisplay

Het nieuwe apparaat is nog niet aangekondigd maar de aanwezigheid van het promotiemateriaal in verschillende winkels wijst op een release in september.

Op Reddit en TheVerge zijn afbeeldingen opgedoken van de nog niet aangekondigde GoPro HERO7. De afbeeldingen lijken gemaakt te zijn in een winkel van de Amerikaanse keten Best Buy en tonen een winkeldisplay met daaraan gekoppeld een video demo van het apparaat.

De officiële aankondiging laat nog even op zich wachten en is voorzien voor later deze maand. Ook de specificaties zijn nog niet bekend, maar we weten wel al dat het apparaat waterdicht zal zijn tot op een diepte van 10 meter en voorzien is van betere beeldstabilisatie. Voor het design heeft GoPro schijnbaar opnieuw gekozen voor wit, zilver, en zwart.

Sinds 2009 verkocht het bedrijf al meer dan 30 miljoen camera’s en de HERO5 is één van de best verkochte modellen tot nu toe. In recente jaren zag het bedrijf veel concurrerende apparaten verschijnen. Zo is er bijvoorbeeld de Dji Osmo die het toelaat om de betere actiemomenten simpelweg met je smartphone op te nemen, zonder een verlies aan beeldstabilisatie of kwaliteit. Daarom waarschijnlijk ook de focus van de display op het weerbestendig zijn van de HERO7, wat een zeer sterk verkoopargument blijft.

Verwacht wordt dat de HERO7 na de aankondiging nog deze maand in de rekken ligt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business