Nieuws

Snap CSO vertrekt. Aandeel zakt naar dieptepunt

Snap, het technologiebedrijf achter Snapchat, heeft moeite om zijn huidige werknemers te behouden. Zo ook Imran Khan, die sinds 2014 de rol van Chief Strategy Officer heeft.

Imran Khan, Chief Strategy Officer bij Snap, is de zoveelste in een lange rij van leidinggevenden die het bedrijf verlaat. Het moederbedrijf van Snapchat moet dus opnieuw een verlies slikken, nadat het in de voorbije maanden onder andere al zijn CFO, VP van veiligheid, hoofd van Human Resources en hun beste advocaat verloor.

Nadat het nieuws bekend raakte via een aangifte die het bedrijf deed bij het Amerikaanse SEC (Beveiligingen en Uitwisselingen Commissie), daalde het aandeel van Snap al tot 8.40 euro nog voor de beurs open ging. Dat is nog net iets meer dan een derde van de waarde die het aandeel had in 2014, toen Snap naar de beurs stapte.

Khan zal zijn opvolger nog opleiden en dan het bedrijf verlaten, een exacte datum voor zijn vertrek is nog niet bekend. Zijn beslissing zou alvast niets te maken hebben met de manier waarop het er in het bedrijf aan toe gaat, al zijn er meerdere rapporten die aantonen dat Snap oprichter Evan Spiegel met een sterke hand zijn bedrijf leidt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business