Nieuws

Apple Event voor de eerste keer ook live te zien op Twitter

Apple is lange tijd kieskeurig geweest over waar ze hun Apple Event streams toonden, maar dankzij Twitter wordt de show toegankelijk voor iedereen.

Vanavond zijn alle ogen op Apple gericht, want het bedrijf houdt dan opnieuw zijn jaarlijkse Apple Event in september. Die show is ook live te volgen via iPhone, iPad, Apple TV en desktop, maar er komt nu ook nog een extra officieel kanaal bij: Twitter.

Dit is vooral handig voor mensen die via een Android-toestel de show willen volgen. Tot voor kort moesten Android-bezitters immers de VLC-app downloaden en vervolgens een speciale URL ingeven om zo de livestream te kunnen kijken. Deze gebruikers kunnen vanaf nu gewoon terecht op Twitter.

De show belooft een klepper van formaat te worden, met onder andere de onthulling van drie nieuwe iPhones en wellicht ook een nieuwe versie van de Apple Watch. Als we geluk hebben stopt het daar niet en passeren ook heel wat andere Apple-producten de revue. Wat we allemaal mogen verwachten is te lezen in ons overzichtsartikel.

[related_article id=”227867″]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business