Nieuws

Download vanaf vanavond de volle 100GB van Red Dead Redemption 2

Met Red Dead Redemption 2 krijgen we een klepper van formaat die impact wil maken. Die impact zal ook voelbaar zijn voor je harde schijf.

Rockstar Games zit niet verlegen om een game te maken met een overdosis inhoud en een gigantische speelwereld. Red Dead Redemption 2 vormt hier dan ook geen uitzondering op en de benodigde schijfruimte is navenant.

Op een officiële ondersteuningspagina van de ontwikkelaar valt namelijk te lezen dat de de game 99GB zal innemen op PS4 en 107GB op Xbox One. Wie de digitale versie van de game aanschaft, zal zijn internetverbinding dus behoorlijk moeten laten zweten. Gelukkig kan iedereen die kiest voor de digitale versie de game reeds downloaden (pre-loaden) vanaf vrijdag 19 oktober om 18:00. Je hebt dus nog even tijd om de game binnen te halen alvorens je er op 26 oktober mee aan de slag kan.

Gezien de immense omvang van de game lijkt het logisch dat de fysieke PS4- en Xbox One-versie ook met twee installatieschijfjes komt. Het zou de eerste keer zijn dat een game in deze consolegeneratie meerdere schijfjes nodig heeft voor de installatie. Voorlopig is het echter nog niet bekend hoeveel schijfjes de fysieke versie bevat.

Het wordt dus nog even aftellen naar de release. Als zoethoudertje bracht Rockstar Games nog een laatste launch trailer uit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business