Nieuws

Welke Spotify nummers luisterde jij het vaakst in 2018?

Spotify Wrapped is nu beschikbaar en vertelt je de leukste (en meest beschamende) nummers waar je in 2018 naar geluisterd hebt.

Het jaar loopt zo stilaan op zijn einde en dat wil zeggen dat je overal weer “best of”-mogelijkheden zal zien verschijnen. Zo ook op Spotify, dat vandaag Spotify Wrapped voor 2018 lanceerde. Even inloggen en je weet onmiddellijk waar je het meest naar hebt geluisterd in de voorbije 12 maanden.

Staat Taylor Swift bovenaan dat lijstje? Dan kan je deze maand gelukkig nog enkele kerstalbums op repeat spelen. De rest van ons zal zich minder hard moeten schamen en kan genieten van de verschillende statistieken die Spotify Wrapped voor je heeft verzameld. Het gaat dan om het aantal nieuwe artiesten dat je hebt ontdekt, het aantal minuten dat je in totaal geluisterd hebt, het oudste nummer dat je ontdekte, je favoriete artiesten, nummers en andere leuke weetjes.

Uiteraard stuurt Spotify je ook nog terug naar het platform zelf, waar je je persoonlijke top 100 kan beluisteren. Ben je zelf een artiest? Dan kan je voor je account ook allerhande statistieken terugvinden over het luistergedrag van je fans via het artiesten portaal.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business