Nieuws

Deze 4K beamer van LG heeft slechts 18cm nodig

Iedereen zou wel een beamer willen thuis, maar het probleem is dat je er heel wat plaats voor nodig hebt om een degelijk beeldformaat te kunnen projecteren. Met de LG CineBeam Laser 4K projector komt hier verandering in.

De beamer volgt LG’s eerste 4K projector op en beschikt over ‘Ultra Short Throw’ technologie. Dankzij deze technologie moet je de beamer niet ver van het scherm plaatsen om een groot beeld te kunnen projecten. Sterker nog, volgens LG zou een beamerafstand van 17,8 centimeter voldoende moeten zijn om een 120-inch projectie te kunnen realiseren.

Met 2500 ANSI lumens en de 4K UHD resolutie zou de afstand bovendien niet mogen zorgen voor een dip in de beeldkwaliteit. LG garandeert heldere 4K-beelden, ook wanneer je de projector dus wat verder zet. Bovendien wil LG inzetten op gebruiksgemak en heeft de beamer enkele mogelijkheden tot entertainment ingebouwd. Zo zal het bijvoorbeeld mogelijk zijn om films en series te streamen via bepaalde diensten. Uiteraard is er ook nog USB, Ethernet en HDMI beschikbaar voor extra mogelijkheden.

Uiteraard bevat de beamer ook AI-technologie die het mogelijk maakt om spraakbesturing te voorzien voor gebruikers. Commando’s zoals “schakel de beamer uit na deze film” zouden perfect moeten werken. Het ziet ernaar uit dat de spraakbesturing via de Magic Remote verloopt, die samen met de beamer wordt geleverd.

Verder zijn er nog geen concrete details beschikbaar en ook een richtprijs ontbreekt, maar gezien de functionaliteiten begin je beter alvast wat geld opzij te leggen. LG trekt met hun nieuwe beamer naar CES 2019, waar we ongetwijfeld meer te weten gaan komen over het interessante product.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business