Nieuws

Tim Cook gaat mee op in Apple-grapje

Gisteren beging President Trump een heuse lapsus tegenover Apple-CEO Tim Cook. Die reageerde er echter verrassend volwassen op.

Gisteren moest Apple-CEO Tim Cook even op zijn tanden bijten toen de Amerikaanse president Trump hem “per ongeluk” Tim Apple noemde tijdens een bijeenkomst van de Workforce Policy Advisory Board. In een filmpje van de verspreking is te zien hoe zowel Ivanka Trump als Tim Cook, die beiden de president flankeren, tijdens de verspreking de ogen met plaatsvervangende schaamte neerslaan. Ivanka probeerde haar vader misschien nog net toe te sissen dat hij zich versproken had. Tim Cook liet het allemaal betijen.

Cook of Apple?

Tim toont zich duidelijk als de meest volwassene van het hele gezelschap. Hij corrigeerde de President niet voor het oog van alle camera’s, maar deed wat ieder weldenkend man in die situatie ook zou doen, namelijk zijn Twitter bio updaten. In plaats van “Tim Cook” staat daar nu “Tim” te lezen, gevolgd door een appel-emoji. Een schalkse verwijzing naar de presidentiële verspreking van de dag voordien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business