Nieuws

Apple toont herkenbare privacy-scenario’s in nieuwe advertentievideo

Apple heeft altijd een grote waarde gehecht aan privacy, maar met alle privacyschandalen die op dagelijkse basis in de media verschijnen, spelen ze er graag wat extra op in.

Stoppen met praten wanneer de ober je tafel komt afruimen, snel een briefje vernietigen dat in de klas werd doorgegeven en zoveel mogelijk plaats laten tussen de beschikbare urinoirs. In hun nieuwe advertentie, toont Apple een veelvoud van deze scenario's die allemaal wat met privacy te maken hebben.

Met de advertentie willen ze aantonen dat mensen privacy altijd al belangrijk hebben gevonden, maar wanneer het plots om hun telefoon gaat, vergeten ze hoeveel informatie ze eigenlijk zomaar weggeven.

In de beschrijving van de video staat het volgende te lezen:

Je privacy is belangrijk. Van het encrypteren van iMessage-conversaties, of het niet bijhouden van je routes in Maps, tot het limiteren van tracking tussen websites. De iPhone is ontwikkeld om je privacy te beschermen.

Wie meer wil weten over hoe Apple precies de privacy van gebruikers beschermt, kan terecht op een daarvoor ontwikkelde infopagina.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business