Nieuws

Xbox Game Pass Ultimate aangekondigd

Xbox Live Gold en Xbox Game Pass in een voordelige combinatie.

Een van de recentere succesverhalen van Xbox, is hun Game Pass. Voor een maandelijks bedrag krijgen gamers toegang tot een bibliotheek van games die ze vervolgens kunnen downloaden en spelen zolang hun lidmaatschap loopt. Wanneer je die games online wil spelen, moet je echter beschikken over Xbox Live Gold. De twee services gaan dus hand in hand en Microsoft komt nu met een bundel van deze twee diensten.

De bundel heet Xbox Game Pass Ultimate en zal 12,99 euro per maand kosten. In ruil hiervoor krijg je dus Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer je de diensten afzonderlijk zou afnemen. Afzonderlijk betaal je namelijk 17 euro per maand (wanneer je voor een maandelijks abonnement kiest).

Het is nog niet duidelijk wanneer de dienst beschikbaar wordt. Op de website staat enkel te lezen dat de Xbox Game Pass Ultimate later dit jaar voor iedereen beschikbaar zal zijn. De nieuwe bundel is met name interessant voor eigenaren van de nieuwe Xbox One S All-Digital Edition.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business