Nieuws

Eerste details uitgelekt over Sony Xperia 2

De Sony Xperia 1 is nog niet eens beschikbaar bij ons, maar intussen zijn de eerste details over zijn opvolger, de Xperia 2, reeds uitgelekt.

Bij de aankondiging van de Xperia 1 op het Mobile World Congress hadden wij reeds het vermoeden dat de smartphone geen succesverhaal zou worden. Het unieke 4K-scherm is nu eenmaal iets waar niet iedereen nood aan heeft in een smartphone van 6,5 inch. Drie camera’s op de achterkant is daarnaast ook niet meer heel bijzonder en daarbij kwam nog het pijnlijk hoge prijspunt van ongeveer 1.000 euro. Tot op heden is de smartphone nog niet bij ons beschikbaar, maar we kunnen alvast iets meer vertellen over zijn opvolger, de Xperia 2.

 

Weinig upgrades voor Xperia 2

Op basis van de gelekte renders van OnLeaks en CashKaro zien we dat er op vlak van design niet veel gaat veranderen. De Xperia 2 heeft eveneens drie camera’s achteraan, waarvan de specificaties nog onbekend zijn, en een vrijwel randloos scherm. Het scherm van dit model is weliswaar kleiner dan dat van de Xperia 2 met een diameter van 6,1 inch.

Over de camera’s is geen informatie uitgelekt, maar wel over enkele interne specificaties. Zo zal de Xperia 2 eveneens een Snapdragon 855 SoC hebben, 6 GB RAM-geheugen en een batterij van 3.000 mAh.

Op het eerste gezicht gaat het dus simpelweg om een kleinere variant van de Xperia 1. De kans bestaat echter dat de drie camera’s achteraan wel een upgrade zullen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business