Spotify brengt Premium-aanbiedingstarief van 99-cent terug

Altijd al eens een Spotify-abonnement willen hebben? Dan is het nu je kans om bij Spotify te winkelen: de streamingsdienst brengt zijn tweejaarlijkse Premium-abonnementstarief terug.

Spotify is wereldwijd een van de grootste streamingsdiensten, met concurrenten in de vorm van Apple Music en YouTube Music. Als je al eens van plan was om een streamingsdienst uit te proberen, dan kan je momenteel terecht bij Spotify. De aanbieding voor het Premium-abonnement is immers terug in de schijnwerpers gezet. Tweemaal per jaar biedt Spotify het Premium aan voor een bedrag van 0,99 cent. Wil je gebruikmaken van deze aanbieding, dan heb je tot 30 juni de tijd; neem je een abonnement dan heb je drie maanden Spotify Premium voor 0,99 cent, leuk voor de zomermaanden. Al eens eerder Premium gehad, maar het abonnement opgezegd? Dan kan je voor 10 euro drie maanden Spotify Premium aanvragen, lees daarvoor de bestaande voorwaarden.

Concurrentie Apple Music

Voor Spotify is het een behoorlijk lucratieve actie. Het bedrijf vangt de eerste drie maanden niet veel winst, als het er al iets aan kan verdienen, maar ze winnen wel een hoop klanten. Als ze binnen deze drie maanden hun abonnement niet opzeggen, betalen ze na drie maanden immers 9,99 euro per maand. In de concurrentiestrijd met Apple Music is het tevens een belangrijke zet. Apple liet recent weten dat het 50 miljoen abonnees heeft, terwijl de dienst slechts een paar jaar oud is. In vergelijking, Spotify is na al zijn jaren op 100 miljoen abonnees beland. Vermoedelijk zal het aanbiedingstarief later dit jaar nog eens terugkeren. Huidige klanten kunnen geen gebruikmaken van de actie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business