Nieuws

Xiaomi lanceert zijn Mi Band 4

Zoals beloofd lanceerde Xiaomi vandaag zijn langverwachte Mi Band 4. De opvolger van – ja, uiteraard – zijn Mi Band 3. De 4e generatie heb je vanaf 28 euro met slaapmonitor en automatische bewegingstracker.

Zoals beloofd lanceerde Xiaomi vandaag zijn langverwachte Mi Band 4. De opvolger van – ja, uiteraard – zijn Mi Band 3. Een heel goedkope fitness tracker (34 euro) met een ongeloofelijke set mogelijkheden en features.

Maar nu over naar de opvolger. De Mi Band 4 lijkt redelijk hard op zijn voorganger maar heeft een iets groter AMOLED scherm waardoor het mooiere kleuren vertoont en een verbeterde helderheid. Je kan de 4e generatie fitnesstracker tot 50m onder water meenemen en heeft een automatische tracker die begint te meten vanaf je loopt, zwemt of fietst. Bovendien gaat de nieuwe Mi Band nu ook je slaap monitoren.

Xiaomi’s nieuwe Mi Band 4

Net zoals bij de Apple Watch, zal de Mi Band je hartritme in het oog houden. Als je bv. eens nood hebt aan beweging of net wat rustiger aan moet doen, zal je nieuwe polsmaatje je inlichten. De fitnesstracker heeft een batterijduur van 20 dagen met NFC-ondersteuning voor Alipay en andere kredietkaarten.

De nieuwe tracker zou zo’n 28 euro kosten voor het gewone model, en 37 euro voor het model met NFC-ondersteuning. Xiaomi slaagt er dus nog steeds in om de prijs laag te houden. De verkoop zou volgende week in van start moeten gaan in China, vermoedelijk zal nadien de Europese markt ook volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business