Samsung Galaxy Note 10 - OnLeaks
Beeld: OnLeaks / Galaxy Note 10 renders.

Samsung heeft vandaag zijn uitnodiging voor het Galaxy Note 10-event officieel gepubliceerd. Wie wil kan online via livestream volgen.

De Koreaanse smartphonemaker Samsung heeft op zijn website een aankondiging gelanceert voor een evenement op 7 augustus 2019. Vermoedelijk gaat het om een event waarop het bedrijf zijn Galaxy Note 10 eindelijk wil lanceren.

Zwarte stylus

Op de website zien we in een GIF een zwarte stylus die een cameralens op papier zet. Dat duidt erop dat het heel waarschijnlijk om de Galaxy Note-lijn gaat omdat dat sinds 2011 de enige reeks met ingebouwde stylus is.

Samsung Galaxy Unpacked Event Invitation (gif)

Samsung Unpacked

De lancering van de nieuwe Note 10 zal plaatsvinden in New York. Samsung zal de lancering ook integraal uitzenden via een livestream. In mei schreven we nog dat Samsung Unpacked vermoedelijk zou plaatsvinden op 7 augustus. Die geruchten zijn dus nu bevestigd met een officiële uitnodiging.

Samsung heeft er in ieder geval een moeilijk jaar op zitten, dus laat ons hopen dat de vernieuwde Galaxy Note 10 eindelijk eens voor positief nieuws zorgt