Nieuws

Windows’ grote september-update zal klein zijn

De september-update van Windows zal volgens Microsoft minder nieuwigheden meebrengen dan verwacht.

In mei bracht Microsoft een redelijk grote update voor zijn Windows 10 besturingssysteem. De september-update daarentegen lijkt kleiner te zijn dan gedacht.

Kleine upgrade

In de mei-update kreeg je leuke vernieuwingen zoals een verlicht thema, de afsplitsing van Cortana in de zoekbalk en je hebt sinds mei meer controle over het updatesysteem. Ook Windows Hello werd weer een stukje uitgebreid.

Windows Insider

Windows Insider tweette op 1 juli 2019 over de nieuwste update, ‘19H2’, beter bekend als de september-update. In die blog lezen we dat de vernieuwingen niet al te groot zullen zijn. Volgens Microsoft zullen de vernieuwingen voornamelijk gefocust zijn op betere prestaties, nieuwe functies voor bedrijven en een verbeterde kwaliteit. De nieuwe functies zullen dus niet meteen zichtbaar zijn.

Een leuke extra is wel dat je in september niet te veel rekening zal moeten houden met de nieuwe update. Hij zal gewoon uitgevoerd worden als de standaard veiligheidsupdates van Windows, waardoor je dus geen uren tijd verliest omdat je PC aan het updaten is, hoera!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business