Nieuws

Stranger Things breekt Netflix-record

Netflix breekt weer een record met het derde seizoen van Stranger Things.

Het is gebeurd, Stranger Things breekt nu ook records.

Bijna de helft van alle accounts

In een Tweet meldt Netflix dat het derde seizoen van Stranger Things een recordaantal kijkers heeft gehad. Van de 40,7 miljoen Netflix-accounts hebben er al zo’n 18,2 miljoen het laatste seizoen van de Netflix Original bekeken.

Het derde seizoen loopt verder door op het tweede. De serie gaat over een groepje vrienden in de jaren ’80 die te maken krijgen met vage monsters en hun puberteit. Je kan je al voorstellen wat de combinatie van deze twee teweeg brengt. In de serie wordt ook constant verwezen naar clichés of leuke feitjes over de popcultuur van de eighties.

Zo bouwde Microsoft vorige week nog een leuke 1.0 versie ter ere van het nieuwe seizoen. Zo had je in 1.0 een oerklassieke Paint en terminal. Een diskette had je echter niet nodig.

En nu?

Er is nog geen duidelijkheid over een vierde seizoen. Maar veel kijkers of fans van de reeks hebben al laten weten via verschillende socialemediaplatformen dat het vierde seizoen er koste wat kost moet komen. Misschien worden het er zelfs meer dan vier.

Adam Sandler’s ‘Murder Mystery’

Begin juni verbrak Murder Mystery met Adam Sandler nog een kijkrecord van 30,9 miljoen accounts. Dat is een pak meer dan de helft van alle Netflix-abonnees. Het streamingplatform stelt dat een film of serie als ‘bekeken’ wordt aanzien vanaf er meer dan 70 procent gezien werd. De film of serie hoeft dus niet persé helemaal uitgekeken worden om mee in de statistieken te belanden. Echter is 70 procent al heel veel en kijk je waarschijnlijk toch uit, tenzij je de film echt brak vindt.

Voor de abonnees onder ons: je kan het nieuwe seizoen hier bekijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business